Mirjam Kuster | Zorgr

Mirjam Kuster

Kinesioloog
Natuurgeneeskundig therapeut

Met veel plezier en passie werk ik in mijn praktijk met kinesiologie waar ik gezondheidsvragen combineer met persoonlijke ontwikkeling. Klachten nodigen uit tot een bepaalde ontwikkeling en dat is de invalshoek die we nemen. Innerlijke kracht en mogelijkheden zoveel als mogelijk versterken en vanuit daar helpen het zelfgenezend vermogen te optimaliseren vanuit inzicht en bewustzijn.

Behandelingen

evidence basednon-evidence based
EFT (Emotional
Freedom Techniques)

Wat is EFT?
Bij EFT gaat men ervan uit dat negatieve emoties worden veroorzaakt door een verstoring van het lichamelijk energiesysteem. Deze negatieve emoties kunnen uiteindelijk zorgen voor psychische en lichamelijke klachten. Terwijl je aan de psychische of lichamelijke klacht denkt, klopt de EFT therapeut met de vingers op specifieke punten op je lichaam, het zogenaamde ‘tappen’. Zo tracht de EFT therapeut, vaak EFT practitioner genoemd, negatieve emoties te ontladen.

lees meersluit
NAET therapie

Wat is NAET therapie?
NAET therapie is ontstaan uit kennis van onder andere acupunctuur en kinesiologie, en is gericht op het uitschakelen van allergieën, intoleranties, overgevoeligheden en emotionele blokkades. Het maakt net als bij acupunctuur gebruik van de meridianen en bijbehorende drukpunten. Bij NAET therapie word je in aanraking gebracht met de substantie waarvoor je allergisch bent. Vervolgens probeert de therapeut via drukpuntmassage de blokkades die ontstaan op te heffen via massage van de drukpunten.

lees meersluit
Quantum Touch

Wat is Quantum Touch?
Quantum Touch is een energetische behandeling waarbij je leert om beter te focussen en de levenskracht-energie te versterken. De behandelaar creëert hierdoor een hoog trillingsveld rondom een verstoorde plek. Deze trilling brengt de zelfgenezing op gang. Hierdoor ontstaat ontspanning in het gehele gebied en dat levert vaak meteen vermindering van klachten op.

lees meersluit
Toegepaste
kinesiologie

Wat is toegepaste kinesiologie?
Toegepaste Kinesiologie is een therapeutische manier van werken waarbij er gebruik gemaakt wordt van spiertesten om uit te zoeken waar, waarom en wanneer de balans in de mens verstoord is geraakt en tegelijkertijd hoe die balans weer hersteld kan worden. 

lees meersluit
Touch for Health

Wat is Touch for Health?
Touch For Health is een spier- en energieversterkende methode welke een combinatie is van het Westerse spiertesten en de traditionele Chinese geneeswijze waarin met meridianen gewerkt wordt. Touch for Health is een methode om energieblokkades op te sporen en op te heffen. Dat opsporen gebeurt met spiertesten. Die kun je zien als een soort feedbackmechanisme van je lichaam. Ben je er achter waar de blokkades zitten, dan kun je ze met diverse technieken opheffen. De energie gaat stromen en je lichaam spreekt zijn eigen zelfhelend vermogen weer aan.

lees meersluit

Profiel

Hoe lang ben je al actief als zorgverlener?: 
11 jaar
Bij welke beroepsvereniging ben je aangesloten?: 
Beroepsvereniging voor Kinesiologie (BvK)

Praktijk

Betaalmethoden: 
Betaling achteraf
Faciliteiten: 
Behandeling in avond en/of weekend
Gratis parkeren
Afbeeldingen: 

Specialisme(s)

Spijsverteringsproblemen
Stress
Allergie
Chronische vermoeidheid
Touch2be
Waterbieslaan 65
3452AM
Vleuten
Openingstijden: 
zondag: Gesloten
maandag: 8:30-21:00
dinsdag: 8:30-18:00
woensdag: Gesloten
donderdag: 8:30-18:00
vrijdag: 8:30-18:00
zaterdag: Gesloten

Tarieven

Kinesiologie
Tarief: 
€60.00
per 60 minuten
Kinesiologie intake
Tarief: 
€70.00
per 90 minuten