Over Zorgr | Zorgr

Wat wij doen

en waarom wij er zijn.

Full width background: 
image/svg+xml

Over Zorgr

Zorgr is een online platform dat zorgvrager en zorgaanbieder op een vernieuwende manier samen brengt. Het is bedacht en ontworpen voor zorgvragers tussen de 20 en 50 jaar oud. Mensen die regie nemen over hun gezondheid, bekend zijn met online informatiesystemen en waarde hechten aan een fris en intuïtief design.
En geloof ons, dat zijn er nogal wat. :-)

Zorgr matcht beter
Online bezoekers kunnen op basis van een klacht of diagnose een zorgverlener zoeken en deze zoekresultaten verfijnen aan de hand van diverse persoonlijke voorkeuren. Door dit te ondersteunen met gepersonaliseerde profielen, uitgelichte expertises, gevalideerde behandelinformatie, beoordelingen van andere gebruikers en de mogelijkheid tot online boeken, stel je mensen pas écht in staat om regie te nemen over hun gezondheid. 

Missie
Wat ons drijft is de overtuiging dat wij zorg toegankelijker, efficiënter en persoonlijker kunnen maken. Vooruit, misschien ook een beetje leuker. We leven in een tijd van decentralisatie; regie over zorg moet volgens overheid én gebruiker terug naar het individu en toepassingen van e-health worden op steeds grotere schaal omarmd. Tegelijkertijd stellen gebruikers steeds hogere eisen aan gebruikersgemak en design. Tijd voor een platform dat aan deze verwachting kan voldoen.

Aanpak
Onze aanpak is fris, innovatief en een tikje eigenzinnig. Door op social media te bouwen aan een online community en op onze website in te zetten op een sterke 'user experience', schudden we de wat stoffige zorgmarkt wakker. Geen enkel platform stelt de eindgebruiker zó centraal als Zorgr. 

Kwaliteit
De kwaliteit van de match staat altijd voorop. Niet iedere zorgverlener kan zich zomaar bij ons aansluiten; lidmaatschap bij een beroepsvereniging is verplicht. Zo waarborgen we samen een veilig platform!