Tineke Bruinink | Zorgr

Tineke Bruinink

Mental coach
Energetisch therapeut

Je bent moe en energieloos of je hebt last van een gejaagd gevoel. Je zit niet lekker in je vel. Je ervaart veel stress en dat ben je zat! Je loopt bijvoorbeeld vast in je relatie, in je studie of werk en alle verplichtingen wordt jou soms teveel. Studeren, werken, voor de kids zorgen, de aantrekkelijkste vrouw zijn, vrienden onderhouden en alles in goede banen lijden. Dagelijks schieten er vragen door je hoofd als ‘wie ben Ik?’ en ‘wat wil Ik?’. De zoekende twintiger, de dertiger met het zogeheten ‘dertigersdillema’ of de doorstartende veertiger? Wat je leeftijd ook is, je moet toegeven dat je het veel te druk hebt met het hooghouden van alle ballen in jouw leven. Na ruim 15 jaar werkervaring in de zorg, als begeleider en verpleegkundige, heb ik nu een goed lopende praktijk, naast een heerlijk dynamisch gezinsleven. Ik help jou ook graag ,met een korte maar effectieve behandeling, weer op weg. Kijk ook eens op www.SoulAdvice.nl

Behandelingen

evidence basednon-evidence based
Familieopstellingen

Wat is familieopstellingen?
Familieopstellingen is een therapeutische techniek waarin je onder begeleiding op zoek gaat naar onbewuste processen binnen een familie of gezin. Processen die plaats hebben gevonden in het verleden, maar die bewust of onbewust nog steeds van grote invloed zijn op je alledaagse denken, doen en voelen. Dit kunnen processen zijn uit je huidige gezin of uit je familie van herkomst. Familieopstellingen heeft tot doel om je verleden niet meer van invloed te laten zijn op jouw individuele denken, doen en voelen.

lees meersluit
Mental coaching

Wat is mentalcoaching?
Mental coaching is een vorm van persoonlijke begeleiding die is ontstaan vanuit de sportwereld, maar tegenwoordig breed wordt ingezet. Bij mental coaching ligt de nadruk op het beïnvloeden van gedachteprocessen. Door beter inzicht in het mentale systeem van de mens, leer je onder andere beter om te gaan met emoties.

Bij coaching staat de vergroting van zelfbewustzijn en zelfsturing centraal. Over het algemeen adviseert de coach niet, wel kan hij of zij suggesties doen.

lees meersluit

Profiel

Leeftijdsgroep: 
Jongeren
Volwassenen
Hoe lang ben je al actief als zorgverlener?: 
5 jaar

Praktijk

Betaalmethoden: 
Betaling achteraf
Faciliteiten: 
Gratis intakebehandeling
Afbeeldingen: 

Specialisme(s)

Extreme vermoeidheid
Lusteloos
Stress
Burn-out
SoulAdvice
Snoekbaars 3
3831DJ
Leusden
Openingstijden: 
zondag: Gesloten
maandag: 9:00-17:00
dinsdag: 9:00-17:00
woensdag: Gesloten
donderdag: 9:00-17:00
vrijdag: 9:00-16:00
zaterdag: Gesloten

Tarieven

Munay-Ki inwijdingen
Tarief: 
€25.00
StressRelease sessie
Tarief: 
€220.00
BrainChange sessie
Tarief: 
€80.00
per 60 minuten
Coaching-op-maat