Marianne van Duffelen | Zorgr

Marianne van Duffelen

Kinesioloog
Natuurgeneeskundig therapeut

Ik ben dmv klachten zelf bij kinesiologie terecht gekomen en heb zelf ervaren wat voor mooie resultaten dit gaf naast de reguliere therapie. Ben hierdoor veel beter geworden en enthousiast de studie begonnen om ook andere mensen te kunnen helpen dit te kunnen ervaren. Ik ben elke keer weer blij als ik kinderen en volwassenen een stukje verder mag helpen om zich stukken beter te voelen of van hun klachten af te komen. Dat gun ik iedereen.

Behandelingen

evidence basednon-evidence based
Orthomoleculaire
therapie

Wat is orthomoleculaire therapie?
Het doel van orthomoleculaire therapie is om een optimale concentratie voedingsstoffen in iemands lichaam te realiseren. Moleculen of cellen zijn de bouwstenen van het lichaam. Orthomoleculaire therapie gaat ervan uit dat elke lichaamscel optimale hoeveelheden voedingsstoffen in de juiste verhoudingen nodig heeft om gezond te zijn. Orthomoleculaire therapie omvat twee kennisgebieden: orthomoleculaire voedingsleer en orthomoleculaire geneeskunde.

lees meersluit
Quantum Touch

Wat is Quantum Touch?
Quantum Touch is een energetische behandeling waarbij je leert om beter te focussen en de levenskracht-energie te versterken. De behandelaar creëert hierdoor een hoog trillingsveld rondom een verstoorde plek. Deze trilling brengt de zelfgenezing op gang. Hierdoor ontstaat ontspanning in het gehele gebied en dat levert vaak meteen vermindering van klachten op.

lees meersluit
Toegepaste
kinesiologie

Wat is toegepaste kinesiologie?
Toegepaste Kinesiologie is een therapeutische manier van werken waarbij er gebruik gemaakt wordt van spiertesten om uit te zoeken waar, waarom en wanneer de balans in de mens verstoord is geraakt en tegelijkertijd hoe die balans weer hersteld kan worden. 

lees meersluit
Touch for Health

Wat is Touch for Health?
Touch For Health is een spier- en energieversterkende methode welke een combinatie is van het Westerse spiertesten en de traditionele Chinese geneeswijze waarin met meridianen gewerkt wordt. Touch for Health is een methode om energieblokkades op te sporen en op te heffen. Dat opsporen gebeurt met spiertesten. Die kun je zien als een soort feedbackmechanisme van je lichaam. Ben je er achter waar de blokkades zitten, dan kun je ze met diverse technieken opheffen. De energie gaat stromen en je lichaam spreekt zijn eigen zelfhelend vermogen weer aan.

lees meersluit

Profiel

Leeftijdsgroep: 
Kinderen
Volwassenen
Hoe lang ben je al actief als zorgverlener?: 
8 jaar
Bij welke beroepsvereniging ben je aangesloten?: 
Belangen Associatie Therapeut en Consument (BATC)
BIG nummer: 
39008752930

Praktijk

Betaalmethoden: 
Betaling achteraf
Faciliteiten: 
Behandeling in avond en/of weekend
Gratis parkeren

Specialisme(s)

Overgangsklachten
Stress
Allergie
Voedselallergie
Drechtsteden Kinesiologie Marianne van Duffelen
Jan Steenlaan 14
3351RB
Papendrecht
Openingstijden: 
zondag: Gesloten
maandag: 8:30-20:30
dinsdag: 8:30-20:30
woensdag: 13:30-20:30
donderdag: 8:30-18:00
vrijdag: 8:30-18:00
zaterdag: Gesloten

Tarieven

intake
Tarief: 
€85.00
per 90 minuten
behandeling
Tarief: 
€60.00
per 60 minuten