Zeline Bouwman | Zorgr

Zeline Bouwman

Kinderfysiotherapeut

Binnen mijn specialisatie kinderfysiotherapie ben ik gespecialiseerd in de kinderbekkenfysiotherapie, somatisch onvoldoende verklaarde lichamelijk klachten (SOLK) en de sensorische informatieverwerking bij kinderen. Ik werk in twee eerstelijns praktijken (Fysiotherapie Woudrichem te Woudrichem en Behandelcentrum DOK018 te Goes).

Wanneer een kind met zijn/haar ouders in onze praktijk komt streef ik ernaar om de hulpvraag breed te benaderen en mijn eigen grenzen binnen de hulp goed te bewaken. Waar nodig schakel ik andere professionals in om de ultieme zorg te kunnen bieden voor kind en ouders.

De uitdaging voor mij zit hem ook in een stukje nazorg en heldere educatie zodat kind en ouders meer inzicht krijgen in het probleem en hier zelf deel kunnen nemen aan de preventie van klachten. Voor mij staat het kind op nummer 1. Het werken met kinderen maakt elke dag weer afwisselend en uitdagend!

Behandelingen

evidence basednon-evidence based
Bekkenfysiotherapie

Wat is bekkenfysiotherapie?
Bekkenfysiotherapie is een verzamelnaam voor therapieën die zich richt zich op mensen met klachten in de bekkenregio. Klachten kunnen ontstaan door bijvoorbeeld een verkeerde manier van ontlasten, na buik- of prostaatoperaties of na meerdere blaasontstekingen. Niet alleen vrouwen kunnen hier klachten krijgen, ook mannen en kinderen kunnen bij bepaalde klachten baat hebben bij bekkenfysiotherapie. 

Bekkenfysiotherapie bij zwangere vrouwen
Bij zwangere vrouwen heeft bekkenfysiotherapie vaak vooral een preventieve functie, namelijk het voorkomen van bekkenpijn en bekkenbodem problemen.

lees meersluit
Fysiotherapie

Wat is fysiotherapie?
Fysiotherapie is een verzamelnaam voor therapieën die zich richt op alle onderdelen van je lichaam die betrokken zijn bij beweging. Denk bijvoorbeeld aan je gewrichten, spieren, pezen en zenuwen. Bij fysiotherapie wordt met behulp van tal van methoden en technieken getracht de functie van het houdings- en bewegingsapparaat zodanig te verbeteren, zodat normale houding en beweging weer mogelijk is.

lees meersluit

Kinderbekkenfysiotherapie
lees meersluit

Zwangerschapsbegeleiding

Wat is zwangerschapsbegeleiding?
Het doel van zwangerschapsbegeleiding is om klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat als gevolg van zwangerschap te behandelen en je daarnaast zo goed mogelijk voor te bereiden op de bevalling.

lees meersluit

Profiel

Leeftijdsgroep: 
Baby's
Kinderen
Hoe lang ben je al actief als zorgverlener?: 
12 jaar
Bij welke beroepsvereniging ben je aangesloten?: 
Nederlandse Vereniging voor Kinderfysiotherapie (NVFK)

Praktijk

Betaalmethoden: 
Via zorgverzekeraar
Betaling achteraf
Faciliteiten: 
Behandeling op locatie (ambulant)
Onderdeel van gezondheidscentrum
Speelruimte voor kinderen
Afbeeldingen: 

Specialisme(s)

Hyperventilatie
Incontinentie
Ontlastingsproblemen
Sensorische informatieverwerkingsproblemen
Fysiotherapie Woudrichem
't Rond 1
4285DE
Woudrichem
Openingstijden: 
zondag: Gesloten
maandag: 8:00-18:00
dinsdag: 8:00-18:00
woensdag: 8:00-18:00
donderdag: Gesloten
vrijdag: 8:00-18:00
zaterdag: Gesloten

Tarieven

Zitting Kinderfysiotherapie
Tarief: 
€45.00
per 40 minuten
Zitting Kinderfysiotherapie aan huis
Tarief: 
€55.00
per 40 minuten
Eenmalig Kinderfysiotherapeutisch rapport
Tarief: 
€30.00
per 60 minuten
Intake
Tarief: 
€30.00
per 40 minuten