Zorgverleners | Zorgr

Matcht beter.

Wij geloven simpelweg in
een betere match in zorg

Full width background: 
image/svg+xml

Zorgverleners

Wat gaan we voor je doen?

Betere matches
Optimaal vindbaar
Unieke presentatie
Slimmer werken
Jaarabonnement
Vanaf €15 per maand
Betere matches

We beloven zorgvrager én zorgverlener een betere match. Als zorgverlener kun je snel gevonden worden op jouw unieke kenmerken en (multidisciplinaire) specialisaties. Door een optimale presentatie kun je meer mensen helpen met een specifieke achtergrond of klacht waar jij in gespecialiseerd bent.
 Een unieke kans dus om beter gevonden te worden op jouw expertise.

Optimaal vindbaar

We gaan geluid voor je maken! Met offline en online campagnes brengen wij jou én jouw praktijk effectief onder de aandacht van een grote doelgroep. Hierdoor word je met je Zorgr-profiel niet alleen méér, maar ook beter gevonden.

Dat kan je elke week nieuwe cliënten opleveren. Mensen die zelf regie willen nemen over gezondheid en bekend zijn met gangbare online informatiesystemen zoals Airbnb en Tripadvisor.

Unieke presentatie

We bieden zorgvragers én zorgverleners een prettige klantreis, één waarbij de mens centraal staat. Zo krijg je als zorgverlener een eenvoudig te beheren account en toegang tot een mooi ontworpen profiel.

Dit profiel helpt je intuïtief om hoofd- van bijzaken te scheiden en jezelf optimaal te presenteren. Ook kun je je profiel volledig naar eigen wens personaliseren.

Slimmer werken

We willen het je een stukje makkelijker maken. Want meer aandacht voor je passie betekent betere zorg. E-health is in opkomst en wij maken je wegwijs in dit land van nieuwe mogelijkheden. Ook delen wij kennis over marketing, communicatie en ondernemen met je.

In de nabije toekomst gaan we je daarnaast tijdbesparende tools op maat aanbieden, zoals een online intake-formulier, een boekingsmodule en een exclusieve app. Dit is pas het begin!

Jaarabonnement

Voor slechts €180,- ben je een jaar lang vindbaar op Zorgr. Kleine investering, groots effect. Waar wacht je nog op?

Registreer je hieronder en ga vandaag nog aan de slag met je professionele Zorgr profiel!

Testimonials

Adele Schmidt

Diëtist

Prettige samenwerking. Makkelijk zelf aan te passen. Er wordt meegedacht.

Daniel Hess

Manueel therapeut

Doordat de match centraal staat, komt de cliënt meteen op de juiste plaats terecht en kan ik als hulpverlener werken aan mijn specialisatie. De klachten van de cliënt worden zo beter aangepakt en sneller verholpen. Een slimme site die niet alleen de kwaliteit van zorg verbeterd maar ook de efficiëntie.

Zeline Bouwman

Kinderfysiotherapeut

Zorgr is een platform wat past bij de vernieuwing in de zorg. Iedereen kan op deze manier de zorg zoeken die bij hem of haar past. Hierdoor wordt zorg transparant en helder. De verfrissende manier waarop het team van Zorgr dit heeft opgezet laat het soms stoffige karakter van de zorg in één klap verdwijnen!

Meld je nu aan!

Vul hiernaast je gegevens in en krijg voor slechts €180 een jaar lang registratie op Zorgr! Na registratie kun je je account direct in gebruik nemen!